Rekapitulace roku 2012

26.01.2013 19:04

Rok 2012  byl pro nás velice úspěšný. Holkám se letos podařil složit nádherný počet zkoušek, a to celkem 6. Z toho 4 jsou Meggie a musím zdůraznit, že to jsoou zkoušky s nádhernými body, např. ZVV 1 se 100 bodovou stopou, ale i na Ipu 1 se nám dařilo - tam byl celkový součet 284 :) Rita mi letost také udělala velkou radost, protože stopy se nám podařilo vyšperkovat a na zkoušce to bylo sice jen na 91 bodů, ale to letos vypilujeme a věříme se na min. 95 na FPr1.

Meggie musím pochválit i za nádherné výkony na výstavách, ať už to byla Chropyně nebo Šternberk. Získat u dvou různých rozhodčích ve třídě pracovní pokaždé výbornou je pro mě veliký úspěch. 

Ještě musím mé holky pochválit i za krásnou reprezentaci našeho cvičáku na Javůrkově memoriálu, který se u nás konal na konci listopadu. Meggie, jakožto háravá fena, šla až jako poslední a zamíchala konečným pořadím, a tím překvapila nejen mne. Vybojovala krásné 3. místo :) Rita nezůstala pozadu, sice až na 5. místě, ale i tak to byl velký úspěch :) Samozřejmě, že to není jen můj úspěch, za těmito výsledky stojí celý náš tým z našeho cvičáku. Všem vám moc jetě jednou děkuju :)